BejelentésNikagyöngye
Életed láncára igazgyöngyöt fűzzél.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Légy üdvözölve honlapomon!

Hogy miért pont a gyöngy és én? Na, ezt ne kérdezd! Sosem érdekeltek a gyöngyök, még kislánykoromban sem...aztán tavaly ágyhoz voltam kötve három hétig. Valamivel csak el kellett foglalnom magam. Egy kedves barátnőm akkoriban szerelmesedett bele a gyöngyfűzésbe. Láttam, hogy mennyire átszellemül fűzés közben, és aztán milyen örömmel mutatja, mi készült a keze alatt. Megfertőzött. Könyvet nem olvastam ebben a témában, tanfolyamot nem végeztem; minden a saját kobakomban születik meg. Majd ha elfogynak az ötleteim, jöhetnek a könyvek és a tanfolyamok:-)

És hogy mit eszek a gyöngyökön? Az utánozhatatlan színkavalkádot, amikor körülpakolom magamat kedves gyöngyeimmel... formai változatosságukat, a csillogást, és azt, hogy a bennük rejlő szépséget -  hozzáadva saját belső világomat - a világ elé tárhatom. Tökéletes nyugtatószer mellékhatások nélkül, önkifejezési eszköz és nem utolsó sorban kiváló lehetőség arra, hogy másoknak örömöt szerezzünk.

Amit a legjobban szeretek: egy adott ruhadarabhoz kollekciót fűzni.

Gyönyörködj gyakran gyönyörű gyöngyeimben:-))

Nika
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!